09/04/14 05:48
(http://www.klassa.bg/)

Трирвильор разказа за Оланд в книга

 Бившата първа дама на Франция Валери Трирвильор написа книга, в която споделя подробности за отношенията си с Франсоа Оланд, съобщи сп. „Пари Мач”. Трирвильор разказва, че вестта за изневярата на президента я сварила в Елисейския дворец, когато и Оланд бил там.

 

Трирвильор пише, че когато на 9 януари 2014 г. видяла, че по всички телевизии предават подробности за отношенията между Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе, й станало лошо. „Втурнах се в банята,

 

за да взема хапчета

 

Франсоа ме последва”, споделя тя. При това Оланд се опитал да й вземе таблетките и лекарствата се разсипали. Трирвильор събрала част от тях и ги изпила. В този момент не й се щяло да мисли за бъдещето. На следващия ден я хоспитализирали.

 

След раздялата по думите на Трирвильор президентът всеки ден й пращал по няколко SMS-а, в които я молел да се върне.

 

Публикуването на книгата е пълна изненада за Елисейския дворец, отбелязва Франс прес.

 

Валери Трирвильор се запознава с Франсоа Оланд през 1988 г. Връзката между тях започва обаче чак през 2005 г. По онова време Трирвильор била омъжена за заместник главния редактор на „Пари Мач”. Журналистката се развела официално чак през 2010 г.

 

Трирвильор бе смятана за първа дама

 

на Франция, въпреки че не е сключвала официално брак с президента. Като първа дама тя придружава Оланд по време на гостуванията му в други страни и по време на официални мероприятия. На 25 януари 2014 г. френският президент съобщи за прекратяването на отношенията си с Трирвильор.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване