09/05/14 05:10
(http://www.klassa.bg/)

Първи истински снимки на iPhone 6

 
iPhone 6 е значително по-голям от iPhone 5S.
Вътрешността на модела с чипа Apple A8 (черният квадрат вляво).
 
Седмица преди официалната му премиера на 9 септември стана ясно как наистина ще изглежда iPhone 6. Кадрите, които публикуваме, са част от видео, качено в рускоезичния канал Rozetked в YouTube.

 

По думите на авторите на клипа iPhone 6 е със сходен дизайн като петото поколение на iPod Touch. Показаното устройство е представителен образец и е без операционна система. 3,5 сантиметровият жак и Lightning портът нямат специални пластмасови детайли. Една от най-съществените промени в дизайна е преместването на бутона за включване и изключване в страничния кант на устройството, а не отгоре, както беше досега. Самият борд е заоблен, а не с остри ъгли.

 

iPhone 6 е значително по-голям от предшественика си iPhone 5S. Особено интересно е логото с ябълката на гърба. То не свети, както се очакваше, но е изградено от особен вид „течен метал”, който се самовъзстановява след надраскване. Самият корпус е направен от алуминиева сплав. Както „Монитор” писа преди няколко седмици, защитното стъкло на дисплея не е Sapphire, а нещо друго, което авторите не могат да определят със сигурност. Камерата е изпъкнала, най-вече защото новото устройство е доста тънко. Смартфонът работи с чипа Apple A8.

 

За да докажат, че това е истински iPhone 6, а не измама, авторите на видеото го разглобяват и показват вътрешността му.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване