09/06/14 07:10
(http://www.klassa.bg/)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов възнамерява да редактира управленската програма на партията.

 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов възнамерява да редактира  управленската програма на партията, взимайки под внимание идеите и коментарите, които хората му пращат като лични съобщения във „Фейсбук”. За това съобщи той вчера в личния си профил в социалната мрежа.

 

„Всеки може да се запознае подробно с програмата ни. Ще се радвам да чуя вашите идеи и коментари, които в следващите 10 дни може да ми изпращате като лично съобщение. Аз и моят екип ще изберем трите най-добри предложения и ще ги публикуваме. Вашите идеи са ценни не само за ГЕРБ, но и за България. Вярвам, че всички заедно - политиците и гражданите, можем да направим страната ни по-добро място за живеене. Отворени сме към всички иновативни, модерни и креативни идеи. Вие сте на ход”, написа Борисов в профила си. Той обещава още, че

 

ще се срещне лично с авторите

 

на най-добрите предложения, за да ги дискутира на живо.

 

Малко по-късно Борисов и екипът му се срещнаха с посланиците на страните членки на ЕС и Израел, както и с представители на НАТО. „Ако ГЕРБ дойде на власт, евроатлантическата ориентация на България ще бъде ясна и гарантирана”, заяви той пред дипломатите. След това подчерта, че водената от партията му политика се основава на стабилността, икономическия растеж, усвояването на средствата от еврофондовете и подобряването на инфраструктурата. „В управленската ни програма има реалистични неща, които ще направим от първия ден. Както и в предишния ни мандат, така и сега, ние смятаме да продължим да се ръководим от принципа да харчим толкова, колкото изкарваме”, каза още лидерът на ГЕРБ.

 

Междувременно в зала 6 на НДК техният основен политически конкурент - „БСП – Лява България”, представи официално управленската си програма. Там стана ясно, че за разлика от ГЕРБ, социалистите ще заложат на срещите „тет а тет”. Идеята им е този месец

 

да обикалят селата и градовете

 

да говорят лично с хората по площадите, мегданите и читалищните салони, за да са сигурни, че вървят в правилната посока.

 

„Предстои ни една тежка кампания, в която българската десница ще мобилизира финансов, медиен и организационен ресурс, за да прекъсне това, което започнахме по отношение на лявата политика в краткия мандат, който консумирахме. Да замрази доходите, да върне онова отношение към българските граждани като към лош човешки материал, да създаде среда за свръхреализация на тези, които по една или друга причина имат монополи в икономиката”, заяви Миков пред събралите се водачи на листи, кандидати за народни представители и симпатизанти на левицата. По думите му обаче гражданите искали друго - защита на физическия и интелектуален труд, повече справедливост за малкия и среден бизнес, адекватно отношение към младите и майките и т.н.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване