09/07/14 18:27
(http://pik.bg)

Кеворк към Диков: Не ме наричай легенда, не искам да съм като Аръков и Мика! (обновена)

Кеворк към Диков: Не ме наричай легенда, не искам да съм като Аръков и Мика! (обновена)

"Ти би трябвало да си доста самотен и нещастен". С този въпрос на водещия започна диалогът между Сашо Диков и Кеворк Кеворкян по Нова телевизия.

"Не съм самотен. Не трябва да парадираме с нещастието", отговори Кеворкян.

"Сашо не ме наричай "легендата", защото вече и Аръков и Мика са легенди. Тази дума нищо вече не означава", заяви Кеворкян.

"Всяка неделя" не е на екран, защото си е свършила работата. Вече няма голям формат хора. Това прави общуването ми малко самотно. Срещам много интересни млади хора, но няма големи фигури, които аз искам да виждам. Чудя се на ентусиазма ти и как се буташ между такива хора. Това са малки хора, които искат да са в големи магазини". Така отговори Кеворк на въпрос на Диков защо "Всяка неделя" падна от екран.

"Едва ли има по фалшив в надпис от този "Съединението прави силата", категоричен е опитният журналист.

"На срещата на НАТО фотографите хванаха Плевнелиевв една поза  изключително любвеобилно да гледа Обама, а румънеца се подсмива, съседите пак ще ни изпреварят с ходовете си", сподели Кеворкян. „Какви са тези хора, не е хигиенично да се сближаващ с тях”, анализира той. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване