09/07/14 20:02
(http://pik.bg)

Цацаров: Няма как да спрем ало измамниците

Цацаров: Няма как да спрем ало измамниците

За втори път през деня главният прокурор Сотир Цацаров направи коментар пред телевизионния екран, предаде БГНЕС.

След като сутринта обвинител номер едно даде пространно интервю за БНТ, надвечер той предпочете формата на телефонно интервю, за да коментира зачестилите напоследък посегателства срещу журналисти. 

Половината Ветово са телефонни измамници. Това явление съществува от много време в цели населени места, посочи Цацаров и добави, че проблемът го има отчасти и в Горна Оряховица. Това се е превърнало в средство за препитание, киментира Цацаров. Познати са ми такива дела от времето, когато работих в Пловдив. Бил съм на границата и когато моята майка бе нападната от такива измамници, разказа Цацаров, предаде БГНЕС.

При положение, че всеки може да закупи безконтролно 200 – 300 сим карти как да бъдат спрени тези измамници, оправда се Цацаров като поясни, че той не е мобилен оператор и не може нищо да направи. Това явление трябва да бъде ограничено – независимо дали ще го предложиглавният прокурор, или вие от вашето студио, заяви по телефона главният прокурор.

Относно побоя над журналисти напоследък той обясни само хода на предприетите действия кой къде и защо е бил арестуван и какви очаквания има по мерките на задържаните. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване