09/08/14 14:35
(http://pik.bg)

Десислава Атанасова пред ПИК: Спирането на предизборната кампания на ГЕРБ не е пиар ход, само ние се грижим за хората!

Десислава Атанасова пред ПИК: Спирането на предизборната кампания на ГЕРБ не е пиар ход, само ние се грижим за хората!

"Кандидат-депутатите на ГЕРБ вече близо седмица помагат на бедстващите хора в област Монтана". Това заяви пред ПИК Десислава Атанасова, която е водач на листа за изборите в Монтана.

Потърсихме я за коментар относно решението на Бойко Борисов да спре предизборната кампания на ГЕРБ и да изпрати всички кандидат-депутати в наводнените райони, за да помагат с каквото могат.

"Мисля, че това е правилно решение. Това е начинът, по който политиците трябва да печелят доверието на хората. Трябва да бъдем съпричастни и да помагаме с всичко възможно", категорична е бившата здравна министърка.

Атанасова разкри, че още от преди седмица хора на ГЕРБ са стартирали помощта си към пострадалите от Монтанско. "Изпратихме 2 тона вода в община Георги Дамяново, както и в селата Говеждо и Добри дол, където положението е много сериозно. В Берковица също помагаме с вода и с каквото можем. В тези области има и големи проблеми с пътната инфраструткура - скъсани мостове и разбити улици. Домовете на хората също са разрушени", информира Атанасова.

Тя разкри още, че днес ще се прави пълна организация на хората и тяхното разпределение в засегнатите райони. "Пресметнали сме, че ще са ни нужни 80 човека за областите Георги Дамяново и Берковица. Те ще бъдат екипирани и с всички нужни средства като кофи, лопати и други", посочи ексдепутатката.

На въпрос как ще коментира излезлите вече мнения, че с това решение - да се спре предизборната кампания на ГЕРБ и да се обърне внимание на бедстващите хора, Бойко Борисов прави предизборен пиар ход, Атанасова отговори:

"Тези атаки са абсолютно безпочвени и не е нормално да ни атакуват някои платени телевизии. Това е недопустимо. Коя друга партия помага като ГЕРБ на хората при природни бедствия? Помните ли какво стана след наводненията в село Бисер или след земетресението в Перник? Само ние се грижихме за нуждаещите се хора", припомни Десислава Атанасова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване