09/08/14 16:38
(http://pik.bg)

Емигрант в Чикаго разпозна издирван от Интерпол българин

Емигрант в Чикаго разпозна издирван от Интерпол българин

Емигрант от Кърджали в Чикаго твърди, че разполага с подробна информация за издирвания от години от Интерпол Цветомир Симеонов, предаде БГНЕС 

Кърджалиецът предостави актуални снимки на Симеонов, който е с ефективна присъда "лишаване от свобода" за срок от 12 г., постановена от Казанлъшкия съд преди около 8 г. Наказанието е за производство и търговия с оръжие и експлозиви.

Осъденият обаче е успял да избяга с паспорта на брат си през Холандия и от години живее в САЩ, твърди източникът. "Издирва се чрез Интерпол по цял свят, а никой дори не знае, че той си пие в Америка питието.

В момента живее в Des Planes, което е събърб на Чикаго, на улица Beau Drive #930. И тук понеже никой нищо не знае, се жени за българка, за да вземе американски документи", посочи дългогодишният емигрант в Чикаго.

Той твърди още, че издирваният с червена бюлетина Симеонов е основал собствена транспортна компания за превози на товари в цяла Америка.

Общо 59 опасни българи са в списъка на издирваните от Интерпол, като в края на юли към тях бе прибавено и името на банкера Цветан Василев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване