09/08/14 21:44
(http://www.klassa.bg/)

Капон: медийна демонстрация на Борисов ще струва нощувките и храната на 470 души

 Изключително нахално е да манипулираш кандидатите за народни представители като пионки и да ги изпращаш да ринат кал в засегнатите от наводненията райони само за да покажеш ПР ефект пред публиката.

Това заяви Мария Капон, водач на листата на Коалиция ДЕСНИТЕ във Велико Търново, предаде кореспондентът на БГНЕС от региона.

"Тази медийна демонстрация на Бойко Борисов ще струва нощувките и храната на 470 души, които демонстративно ще бъдат командировани, за да покажат съпричастност. Ако някой наистина искаше да помогне от партия ГЕРБ можеше да изпрати местните си структури, а не ГЕРБ Старейшини, което ако не беше срамно, щеше да звучи комично", коментира тя.

Стотици представители на Коалиция ДЕСНИТЕ тихо и по съвест работиха при наводненията в Добрич, в Аспарухово и други райони на страната без да произвеждат от това пропаганда, припомни Мария Капон.

"Не мислех да го споменавам и сега, но хората трябва да се научат да правят разлика между хора, които са били на власт и са дали личния си принос за съсипването на най-необходимата в тези критични точки структура, тази на Гражданска защита и други, които помагат с каквото могат", заяви тя и добави: "Ако толкова г-н Борисов държи да направи впечатление можеше да отдели поне 10 млн. лв. от 80-те милионната си партийна субсидия, за да свърши с партийни средства това, което с държавни средства проспа, когато беше на власт".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване