09/08/14 18:09
(http://pik.bg)

Фаталната Деница: Не спирам да получавам заплахи за живота си, искат да ме убият

Фаталната Деница: Не спирам да получавам заплахи за живота си, искат да ме убият

Не спират да ме заплашват във Фейсбук. И познати, и непознати искат да ме убият. Да наранят семейството ми. Всички ме обвиняват. Страх ме е да изляза, да се върна в училище, да си отида вкъщи. Това споделя пред „Телеграф“ „фаталната“ Деница – момичето, заради което, както е една от версиите, стана жестоко убийство в столичния жк „Левски“.

На 1 септември гаджето на Деница – Митко наръга смъртоносно 17-годишния Евгени Тодоров.

Седмица след трагедията 15-годишното момиче изплаква мъката си. Всички медии тръбят, че двете момчета са се клали заради нея. Съсипана от страх и срам, Деница отказва да се храни. Разговаря само с родителите си. 

„Не съм била никога с Ево! Никога не ми е бил гадже и аз не съм причина за станалото“, казва през сълзи момичето. Деница твърди, че конфликтът между Евгени и Митко започнал седмица преди убийството. Преди това двамата не знаели нищо един за друг. 

Тогава Дени и Митко чакат на автобуса на спирката в жк „Левски“. Към тях се приближава Ево с негов приятел - Боби. „Какво ме гледаш накриво?“, обръща се изнервено боксьорът към Митко. „Не бе, брат, не те гледам накриво“, му отвръща момчето. „Искаш ли да ти сваля обецата от веждата?!“, продължава, по думите на Деница, да се заяжда Евгени. Секунда след това боксьорът и аверът му се нахвърлят срещу младежа. Той вади бокс, който носи в себе си за самозащита след обир в дома му, и удря по няколко пъти нападателите си. Те обаче вземат надмощие и го пребиват. 

Още на следващия ден пострадалият открива Боби и Ево във Фейсбук и започва да ги заплашва. „Пишеше им, че ще ги намери и ще ги убие. Даже се карахме. Правиха се на мъже и тримата“, признава през сълзи момичето. 

Във фаталния ден тя и Митко тръгват към 16 ч. към работата на майката на Деница, за да вземат храна. По пътя виждат Евгени и двама негови приятели. „Ево тичаше срещу нас с всичка сила. Застанах пред него и закрещях да се маха. Той само ме бутна и и започна да налага Митко с една гумена палка с шипове“, спомня си момичето. 

Трите момчета повалят Митко на земята и започват да го ритат. Бащата на Митко, който е в близкото кафене, виждайки мелето, се втурва за спасява сина си. Преди да успее да стигне до него обаче Митко се сеща, че в джоба си има сгъваем нож и го вади, за да стресне нападателите си и те да го оставят. „Ево не видя острието. Засили се пак да удари Митко и тогава се намушка сам с ножа“, категорична е ученичката. Секунди след това боксьорът се свлича на земята и започва да крещи от болка. „Мите, какво направи, бе?!“, крещи Деница на гаджето си. „Не знам, не знам какво стана“, отвръща й объркано момчето. 

Последвалите събития се развиват с фатални детайли. Линейката закъснява с 40 минути. В реанимобила лекарите вливат 8 банки кръв на пострадалия. Когато пристигат в „Пирогов“ и го подготвят за операция, Евгени издъхва. 

„Изключително много съжалявам, че момчето почина. Не трябваше да става така“, ридае Деница. Твърди, че няма сили да живее. „Не издържам вече. Всички ме мразят, всички си мислят, че аз съм виновна, а то беше инцидент. Не спират да ме заплашват във Фейсбук“, споделя изплашената Деница и добавя: „Ще се самоубия. Ще спра да ям и да се свършва“

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване