09/11/14 13:47
(http://radiomilena.com/)

Нов парк ще изграждат в Поморие

Ще се изгражда нов парк в Поморие, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие. Той ще бъде разположен между улиците «България», «Княз Александър Батенберг» и «Митрополит Климент». Целта на общината е да бъде създадена паркова среда за многобройните нови жилищни сгради, които вече са изградени в местността, както и да подобри цялостния облик на Поморие.

Общата площ на парка е над 6 000 кв.м, което го прави място със сериозен потенциал за превръщане в предпочитано място от жителите и гостите на Поморие. В парка ще има нова озеленена зона, множество дървета, съоръжения за игра на децата и места за отдих и разходка.

След приключване на процеса по облагородяване на парка и завършването на строителните работи на проекта Айвазовски парк (ГрийнЛайф), разположен в непосредствена близост, кварталът ще придобие изцяло нов облик. Очаква се до лятото на 2015 г. всички жители на тази част на Поморие, както и техните гости, да се радват на една по-добра, зелена и чиста обкръжаваща среда.

 

Публикувана на 09/11/14 13:47 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/zE0dyfsFW1Y/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване