09/11/14 13:25
(http://pik.bg)

Цветанов се срещна с координатора на Комисията по отбрана и сигурност в ЕП

Цветанов се срещна с координатора на Комисията по отбрана и сигурност в ЕП

Преди началото на политическата асамблея на Европейската Народна партия, се срещнах с Михаел Галер, който е координатора на Комисията по отбрана и сигурност в ЕП, наяписа във фейсбук страницата си бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.

Непосредствено преди заминаването на Галер за украинската столица Киев с делегация на Европейския парламент, обсъдихме ситуацията в Украйна и пътищата за мирно решение на кризата.

Photo: Преди началото на политическата асамблея на Европейската Народна партия, се срещнах с Михаел Галер, който е координатора на Комисията по отбрана и сигурност в ЕП. Непосредствено преди заминаването на Галер за украинската столица Киев с делегация на Европейския парламент, обсъдихме ситуацията в Украйна и пътищата за мирно решение на кризата.

http://gerb.bg/bg/news/detail-cvetan_cvetanov_se_sreshtna_v_bryuksel_s_koordinatora_na_komisiyata_po_otbrana_i_sigurnost_v_ep_mihael_g-30003.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване