09/12/14 08:35
(http://pik.bg)

Майката на Паоло: Често тези, които трябва да следят за спазването на законите, ги нарушават

Майката на Паоло: Често тези, които трябва да следят за спазването на законите, ги нарушават

Не съм добре. Не мога да кажа и че съм добре, защото не съм. Това обяви пред ТВ7 майката на убития преди 3 месеца на пешеходна зона в Стара Загора 4-годишен Паоло Красимира Иванова.

Дните са дълги, тягостни, сиви, продължи тя. Има много неща, които се правят и които не се правят, каза тя, като обясни, че още ден след трагедията със сина й са обезопасили участъка, в който бе убит малкият. Много често тези, които трябва да следят за спазването на законите, ги нарушават, каза Красимира, намесвайки вчерашния трагичен случай, при който граничен полицай блъсна майка с количка и уби 11-месечното й дете. Искам да съм спокойна за детето си, да знам, че няма нужда да се притеснявам, че някой пиян шофьор ще блъсне колата си, ще се обърне и ще премаже детето ми, сподели Иванова.

Тя призна, че има много пешеходци, които правят нарушения, но те, по думите й, са по-слабата страна. „Пазете децата, защото както казваше една моя приятелка, те трябва да са нашето бъдеще, а не нашето минало“, призова майката на покойния Паоло.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване