09/12/14 10:59
(http://pik.bg)

Пиян друса кючек върху патрулка (снимка)

Пиян друса кючек върху патрулка (снимка)

20-годишният Димитър Крушовски от Рила игра кючек върху патрулна кола на полицията в града. Младежът се покатерил върху капака на патрулката късно снощи и със "смелата" си постъпка обрал овациите на приятелите си, пише "Вяра". За да популяризира акта, Крушовски постна снимката и във Фейсбук.

(Димитър бил на нощно заведение с приятели, разказали от компанията му пред изданието. Младежите чествали рожден ден и до среднощ огласяли с песни кръчмата. В компанията имало и момичета, порядъчно подпийнали. Всички решили да отидат на дискотека в Кочериново.

Пред заведението видели паркиран автомобил на дежурния патрул в града и емоцията започнала първоначално с танц около колата. За да впечатли дама от компанията Димитър скочил върху капака и задрусал кючек, дамата обаче изобщо не му обърнала внимание. Близки на Митко обясниха, че полицията изобщо не разбрала за кючека върху колата й, тъй като наоколо нямало никого. 



Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване