09/12/14 22:11
(http://www.klassa.bg/)

Прагматична Елегантност

 Модна къща „Жени Стил” с дизайнер Евгения Живкова ще представи новата есенно-зимна колекция (2014-2015 г.) на 16 септември в „Парадайз център”, зала „Сигма” от 19.30 часа.

Колекцията включва 65 облекла, разделени в девет теми.

Идеите за новия сезон са вдъхновени от самите материи. Намерен е баланс между прагматизма, елегантността и спортния стил.

Фигури и геометрични елементи се оформят в облеклата чрез съчетаването на различни материи като вълна, кожа, жакард и кадифе.

Колекцията е насочена към силната и амбициозната жена, желаеща да изрази себе си чрез външния вид.

Тенденцията при облеклата е вталяването и прибирането на силуета, разкрояване, волани и плисета се наблюдават основно в долната част на роклите и полите. Дължината им е около коляното. Разнообразие придават различните набори и чупки.

При някои от саката също има леко разкрояване в долната част. Други модели са срязани в талията, като по този начин акцентът отново е долу където са изработени декоративни нервюри и пенсове. В колекцията намират място и характерните за марката блейзери с бродирани емблеми.

Палтата за сезона са с дължини под коляното и под ханша. При тях са характерни двойни ревери, двойни предници и асиметрично закопчаване. Палтата се пристягат в талията с колани. Изработени са от кашмир и букле.

Панталоните са чарлстон, прави, наподобяващи мъжките и тип цигара, завършващи с маншет. Те се комбинират с дълги ризи от коприна, блейзери или топове изработени от вълнени материи.

Цветовата гама: сиво, черно, червено, бордо, синьо.

Материи: студена вълна, кашмир, коприна, дантела, кожа, еко кожа, кадифе, трико, тафта.

Мотиви: жакардови мотиви, райе, точки, каре, принтове

 

Манекени: Модна агенция „Визаж”

Прически: Тодор Тошев, Силвия Тошева

Грим: Любомир Николов

Фотограф: Соломон Франсез

 

Евгения Живкова изказва сърдечни благодарности на: Bubbles Vino Frizzante, Dynacord – България, Davco Group.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване