09/13/14 14:15
(http://pik.bg)

Десислава Атанасова: Ще работим за преодоляване на междурегионалните различия

Десислава Атанасова: Ще работим за преодоляване на междурегионалните различия

В програмата на ГЕРБ сме заложили специален раздел за Северозападна България. През последните 25 години в този регион нищо съществено не се е случило. Ето защо в управленската програма на ГЕРБ е предвидено тук да се инвестират 1 милиард лева годишно с една единствена цел – да се преодолеят междурегионалните различия и да започне икономиката да работи, да има достъпно здравеопазване и качествено образование. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова пред гражданите на град Лом, съобщиха от пресцентъра на партията. Заедно с останалите кандидат-депутати от листата Златко Тодоров, Петър Якимов, Росен Белчев, Веселин Николов, Калин Хайтов и Тони Ралчев те разговаряха с жителите на крайдунавския град и кв. Младеново.

„Ние сме гаранция за развитието на Северозападния регион. Не само аз, но и моите колеги, водачите на листите за областите Видин и Враца – Ивайло Московски и Петя Аврамова ще работим за това, младите хора да се върнат тук, по родните си места, а това ще стане чрез активни мерки в различни секторни политики“, каза Атанасова. 
Въпросите, които най-често гражданите на Лом ги вълнуваха бяха свързани с безработицата. „Няма да ви обещаем, че ще разкрием 250 хиляди работни места, както обещаваха и продължават да обещават други политици. Това са само предизборни обещания. Нашата цел е колкото може повече европейски средства да привлечем, за да имаме една работеща икономика. Само тогава може да има инвестиции в бизнеса, в пътната инфраструктура, което от своя страна ще доведе до нови работни места. И аз и моите колеги сме наясно, че това ще стане само тогава, когато има стабилно правителство, за да може да работи в тази посока“, категорична бе Десислава Атанасова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване