09/13/14 16:11
(http://pik.bg)

Кандидати за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР стартираха инициатива за облагородяване на столичните квартали

Кандидати за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР стартираха инициатива за облагородяване на столичните квартали

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Кръстьо Кривовзаедно с представители на районната организация започнаха поредица от инициативи, свързани с облагородяването на столичните квартали. Днес те засадиха цветя и почистиха градинките пред КАТ и площад „Радой Ралин“ в квартал „Изток“.

Целта на тези инициативи е да направим София още по-добро място за живеене. Искаме да дадем пример как да облагородим градската среда чрез подобни „зелени“ прояви. За втори път засаждаме цветя и дървета за тази година и смятаме да разширим обхвата на тази еко-кампания и в останалите столични квартали“, заяви Кръстьо Кривов.

Водачът на листата на ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков даде заявка, че ще взима активно участие във всякакви еко-инициативи и направи призив повече хора да се включат. „Съзнаваме отговорността пред бъдещите поколения да се грижим за природата. Опазването й е основна грижа на гражданите и ние политиците трябва да даваме добър пример в тази насока, включвайки се и в подобни мероприятия“, подчерта Ненков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване