09/13/14 15:21
(http://pik.bg)

Павлова: За да привлечем инвеститорите, се нуждаем от стабилна държава, ниски данъци и работеща икономика

Павлова: За да привлечем инвеститорите, се нуждаем от стабилна държава, ниски данъци и работеща икономика

„Ще привлечем инвеститорите само ако имаме стабилна държава, ниски данъци и добре работеща икономика. Така ще бъдат създадени и нови работни места. За да имаме работеща икономика и да привлечем инвестиции, е необходимо и развитие на инфраструктурата.”

Това каза за "Фокус" Лиляна Павлова, водач на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ за Варненска област. По думите й „топ приоритет на ПП ГЕРБ е изграждането на магистрала „Хемус”, довършването на магистралите „Струма” и „Марица”, тунела „Почивка”, както и други инфраструктурни обекти, които или бяха спрени през последната година, или забавени”. Приоритет на ГЕРБ е и възобновяването на спрените европейски фондове.

„Да подкрепим общините, които фалираха и останаха разкопани, максимално бързо да стартираме финансирането по новите оперативни програми, за да предотвратим риска 2015-та да бъде също нулева година”, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ за Варненска област Лиляна Павлова.

„Необходими са реформи в пенсионната и социалната система, защото спряната пенсионна реформа е огромен проблем за държавата и за финансите. Паралелно с това запазваме най-ниските данъци. Няма да има промяна в данъците!”, увери Павлова и допълни, че целта е създаване на стимули за привличане на инвеститори.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване