09/14/14 09:05
(http://pik.bg)

Варна се включва в националния протест срещу убийствата и агресията на САЩ в Украйна

Варна се включва в националния протест срещу убийствата и агресията на САЩ в Украйна

Варна ще е един от градовете в страната и чужбина, в които днес - 14-ти септември ще се проведе протест за прекратяване на убийствата на славяни в Украйна и агресията на САЩ в Украйна и България. Организатор е Гражданската инициатива „България подкрепя Русия“. Началният час е 11.00 часа, пише "Петел".

Във Варна сборният пункт е пред Община Варна. Предвидено е шествие, което да продължи до Катедралата, предаде Moreto.net. 

„Убийствата на невинни хора в Украйна са част от завоевателната политика на държави агресори- САЩ и от Европейски съюз, които стъпка по стъпка колонизират целия свят под различни фалшиви лозунги. 

След като не можаха да превземат Сирия и Иран и от там да се доближат и нападнат Русия, агресорите откриха украинския фронт. Сценарият на събитията в Украйна е от същите сценаристи, които бомбардираха Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Египет, Сирия. Това са САЩ и Англия.

Същите от 20 години влагат милиарди долари, за да подготвят Украйна за днешния финален момент на превземането й и тоталното й разграбване и заличаване като народ и държава - точно по същата „схема”, по която беше погубена България.

От 20 години тези агресори влагат милиарди долари, за да подготвят Украйна за днешния финален момент на превземането й и тоталното й разграбване и заличаване като народ и държава чрез различни лостове, точно така както направиха с България след 1989 година.

Като древна нация, стояща в основата на съвременната цивилизация не можем да бъдем безучастни и безмълвни. За това казваме:

СТОП на убийствата в Украйна! 

СТОП на въвличането на България в завоевателните войни на САЩ !

СТОП на КОЛОНИЗИРАНЕТО на България и Украйна от европейски съюз и САЩ !

Колониалната администрация и НАТО - вън от България и Украйна! 

Бъдещето е на суверенните държави!

Българският Дух ни води! ЗАЕДНО сме СИЛНИ!“, гласи част от призива на организаторите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване