09/14/14 10:10
(http://pik.bg)

Манолова към Цачева: Засичаме се в студия, така че не ми липсвахте, но за сметка на това ви видях с ботуши

Манолова към Цачева: Засичаме се в студия, така че не ми липсвахте, но за сметка на това ви видях с ботуши

Засичаме се в студия, така че не ми липсвахте, но за сметка на това ви видях с ботуши. Така Мая Манолова от БСП посрещна в студиото на bTV Цецка Цачева от ГЕРБ.

Социалистката първа подхвана разговора и веднага поде темата, че служебният премиер Георги Близнашки води ПР кампания на ГЕРБ. „Не следя политическите уволнения, които извърши Близнашки.

Уволняват се хора и веднага се възстановяват кадри на ГЕРБ. Кой предлага на Близнашки кадрите на ГЕРБ? В Плевен бе сменен областния управител с кадър на ГЕРБ. Цачева ли предложи на Близнашки този кадър?”, скочи Манолова. 

„Манолова забравя защо имаме служебен премиер. Мандатоносителят Коалиция за Българя се провали и това е причината да имаме служебен кабинет. Считате и подценявате интелекта на хората, които помнят какво беше до преди месец. Вие се отказахте от власт. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш”, отговори Цачева.

Тя обаче не пропусна да подкачи Манолова за кемпера, с който социалистката обикаля по време на предизборната кампания. 


 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване