09/14/14 10:16
(http://www.klassa.bg/)

Плеймейтка омая футболен началник в Бразилия

 Бразилската футболна общественост изпадна в истински шок, след като наяве излезе аферата на президента на местната футболна федерация Марко Поло дел Неро с 50 години по-млада жена.

 

Любовта няма граници, но това вече бие рекордите, коментират светските издания в страната на кафето. 23-годишната Катерине Фонтенел е омаяла 73-годишния Дел Неро със снимките си за мартенското издание на бразилския “Плейбой”, както и за местното списание Sexy. Самата Катерине обявила любовта си с боса на бразилския футбол със снимка в Instagram, на която се вижда как двамата се целуват. Текстът до нея гласял: “Безусловна любов.” Кадърът бил изтрит малко по-късно, но веднага обиколил бразилското интернет пространство.

 

Катерине била и част от делегацията на Бразилия в САЩ за последните контроли на тима там. Водач на делегацията беше Марко Поло дел Неро. Според твърденията брюнетката е била гадже и на Роналдиньо в миналото, но сега се нареди на високите етажи в бразилския футбол с размах.

 

Дел Неро вече е уредил гаджето си с работа в бразилската федерация - като водеща за тв канала към нея. Интересното е, че преди Катерине водеща там беше предишната любовница на боса - Карол Галан, уволнена след края на връзката им.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване