09/17/14 10:53
(http://pik.bg)

Среднощна чалга и скандали тресат блок във Варна, полицията нехае

Среднощна чалга и скандали тресат блок във Варна, полицията нехае

Пиянски скандали и силна музика измъчват живущите в бл.18 на ул. Алеко Константинов във Варна, алармира потърпевша читателка на  от морската столица, съобщи Bnews.bg

В нощта срещу 16.09 (вторник) цялото семейство на Милена не могло да мигне до сутринта заради веселбата, вихреща се в съседния апартамент 15.

След като неистовите крясъци оттам не стихнали до среднощ, Куманова подава сигнал до 112 в 1 часа.

След половин час, тъй като на адреса не се отзовала патрулна кола, отново подава сигнал. И този път никаква реакция, след което следва трето обаждане в 3 часа. Отново органите на реда не реагират.

„Каква е „основателната” причина цяла нощ да не дойде патрулна кола?

Не знам как да се справя със ситуацията и да осигуря нормален сън за двете си деца. Подала съм официална жалба до прокуратурата срещу живущия в това жилище – Александър. Безсилна съм в тази ситуация, в която цяла година двама безработни алкохолици изтезават семейството ми, а полицията нехае и не се отзовава на трикратно подаден сигнал.

Ще подам и жалба до Началника на 1-во РПУ Варна и се надявам да получа смислен отговор”, се казва в писмото на потърпевшата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване