09/19/14 16:40
(http://pik.bg)

Зъдържаха двама за тероризъм при спецоперация край Сандански

Зъдържаха двама за тероризъм при спецоперация край Сандански

Две лица са задържани при специализирана полицейска операция в района на село Виногради, община Сандански, съобщи главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, пише "Фокус". Днес около 15.40 часа под ръководството на Върховната касационна прокуратура в района на село Виногради, община Сандански е проведена специализирана полицейска операция с участието на сили от Областната дирекция на МВР в Благоевград и Специализирания отряд за борба с тероризма. При операцията са задържани две лица.

На 18 септември в района на село Катунци, община Сандански при опит за въоръжен грабеж на моторно превозно средство едно от задържаните лица е произвело изстрели по български граждани. Той уточни, че при проведените оперативно-издирвателните мероприятия е използван и хеликоптер на Главна дирекция „Гранична полиция”. В момента се провеждат процесуално-следствени действия, допълни главният секретар на МВР.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване