09/20/14 09:13
(http://pik.bg)

Открива се обновеният парк „Розариум" в Казанлък

Открива се обновеният парк „Розариум" в Казанлък

Официалното откриване на ремонтирания и обновен парк „Розариум“ ще се състои от 12.30 часа, съобщиха от пресцентъра на община Казанлък.

Детският празник в парка ще започне от 11.00 часа с анимациите за деца в различни точки на парка. Преместването на официалното откриване в по-ранни часове на деня се налага, поради очаквани валежи от дъжд в късния следобед, които ще попречат за протичането на детските игри. Сборният пункт на колоездачното състезание е в 15.00 часа пред Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов“, където ще стане и регистрацията на състезателите.

В 16.00 часа по новоизградената велосипедна алея участниците ще преминат до парк „Розариум“, където от 16.30 часа ще започне колокритериумът в затворен кръг по две от алеите на парка. След приключване на състезанието ще бъдат обявени победителите и ще им бъдат връчени наградите. Състезанието е за Купата на Ротари клуб, а съорганизатори са Община Казанлък и Ротари клуб – Казанлък.

В 17.30 часа край новия фонтан в парк „Розариум“ ще започне концертът на Общинския камерен оркестър – Казанлък, в който са включени популярни творби.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване