09/22/14 09:15
(http://pik.bg)

Зловеща мистерия! Жесток скандал сред питбули довел до клането от Тополи

Зловеща мистерия! Жесток скандал сред питбули довел до клането от Тополи

Мистерията с двете окървавени тела, открито при варненското село Тополи, все повече върви към разплитане.

Най-вероятно не е имало трети човек в касапницата при Тополи, пише bnews.bg.

Сутринта в неделя на пътя за гробищата до варненското село бяха открити трупът на 28-годишна жена с 10 прободни рани в корема и полумъртвият ѝ съпруг на 32 години с дълбока рана на гърлото. Лекарите в момента се борят за живота му.

Въпреки че първоначално се заговори, че е възможно убиецът да е трети човек, най-вероятно истината е по-прозаична, смятат разследващите – убийство и неуспешен опит за убийство.

Близо до касапницата е била спряна колата на семействотов която имало два огромни питбула, папагали и маймуни. При пристигането на полиция и медици кучетата не ги допуснали и се наложило да пристигнат пожарникари, които с мощна водна струя отблъснали животните.

У мъжа и жената пък били открити пари и документи, което значи, че не става дума за обир. От личните карти и полицаите разбрали, че става дума за семейство от Варна, което не е от ромски произход.

Скандал избухнал в колата, шофьорът спрял побеснял и кавгата се пренесла навън.

Това е най-вероятният сценарий, по който работят криминалистите. Съпругът извадил нож и наръгал жестоко многократно жена си, а след това си прерязал гърлото.

Официално засега няма достатъчни доказателства, които да навеждат към сериозен мотив за престъплението. До двете тела обаче е открит окървавеният нож, с който е извършено престъплението.

Предстои експертиза да провери чия е кръвта по него и има ли отпечатъци.

Очаква се и тя да хвърли повече информация върху мистерията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване