09/23/14 12:24
(http://pik.bg)

Дадоха четирима на прокурор заради дрога

Дадоха четирима на прокурор заради дрога

Четирима са арестувани по време на специализирана операция на полицията срещу производители и пласьори на наркотични вещества.

57-годишен мъж от петричкото село Скрът е даден на прокурор за производство на 88 килограма канабис. 44 корена от наркотичното растение антимафиотите открили в дворно място около къщата му. В присъствието на поемни лица зелената маса е попожарена на нивата, информираха от полицейския пресцентър.

Досъдебно производство е образувано и срещу 23-годишен младеж от Сандански. На улица "Борис Сарафов" в града униформените открили в колата му "БМВ" торбичка с 5 грама марихуана.

30-годишен шотландец е задържан за притежание на наркотични вещества в Благоевград. Служители от Първо управление на МВР спрели младия чужденец на улица "Митрополит Борис" в гр.Благоевград. При обиск в колата му "БМВ" униформените намерили пликче с 5 грама кокаин и 20 грама марихуана. Тествали го и с дрегер. Оказало се, че шофира с 2,10 промила алкохол в организма. За случая е сезирана благоевградската прокуратура.

На улица "Джеймс Баучер" в Благоевград задържали 20-годишен. В хода на проверката полицаите открили у него 10 грама марихуана.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване