09/23/14 13:04
(http://pik.bg)

Даниела Савеклиева от ГЕРБ: Ще бъдем наистина сериозни управляващи

Даниела Савеклиева от ГЕРБ: Ще бъдем наистина сериозни управляващи

Програмата на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори бе поставена на публично обсъждане с възможност за допълнения, за предложения и критики, така че да бъде наистина ефективна и да идва от хората. Това каза Даниела Савеклиева, областен координатор на партията за Благоевградска област по време на среща с представители на медии. „Това беше един добър ход за да може всеки един да изрази свободно мнението си, което говори за едно отговорно поведение и че ще бъдем наистина сериозни управляващи”, каза Савеклиева. На въпрос от журналисти дали се очаква сериозна промяна в изборните листи след въвеждането на преференциален вот, Савеклиева посочи, че всички хора в листата на ГЕРБ са номинации от структурите на партията и по един или друг начин всеки един, който е в тази листа има подкрепа от избирателите и от членовете на партията.

„Това е смисълът на преференциалния вот, но не на всяка цена. За нас не е такава вътрешнопартийна битка, както сред други политически партии, защото всеки един от хората в листата на ГЕРБ е със сериозен авторитет, хората са преди всичко професионалисти. За мен е по-важно хората да разберат начина по който това става и да не се получават грешки”, каза още областният координатор. Савеклиева бе категорична, че от първостепенно значение за областната структура остава усвояването на европейски средства. „За мен е важно да се усети промяна в нашата област. При нас района е земеделски, трябва да бъдат решени някои от най-важните проблеми в земеделието. Гражданското общество трябва да държи будно политиците”, каза още Савеклиева. Най-важно е хората да осъзнаят, че те самите решават кой да управлява, трябва да избират разумно, така тежестта на договорените и купени гласове е значително по-малка, каза в заключение кандидата за народен представител в листата на ГЕРБ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване