09/23/14 10:35
(http://pik.bg)

Стрелецът в Бузовград бил общ работник в оръжейния завод в Казанлък

Стрелецът в Бузовград бил общ работник в оръжейния завод в Казанлък

От оръжейния завод в Казанлък отрекоха Ибрям Караасан, 62-годишният мъж, който стреля в Бузовград тази нощ, е работил като оръжейник във фирмата. В нея той е бил само общ работник.

Ибрям не се е и пенсионирал в оръжейния завод, напуснал го е преди около 20 години. Кметът на село Бузовград Михаил Янушев заяви за Радио „ Фокус”, че ситуацията е овладяна и към момента в селото е спокойно. Сигналът за стрелбата в Бузовград е подаден на тел. 112 от съседи на стрелеца около 2ч. през нощта. Веднага на място са изпратени екипи на полицията. Янушев опроверга първоначалната информация, че мъжът предизвикал ситуацията в селото, е психично болен.

„Става въпрос за битов скандал, възникнал в ранните часове на денонощието, по-точно скарване между съседи, при което единият е извадил оръжие и е стрелял във въздуха. Става въпрос за стрелба с ловно оръжие.Пострадали при инцидента няма”, коментира още Янушев. Мъжът стрелял във въздуха е задържан . В дома му В Бузовград, полицията извършва към момента претърсване. Продължава изясняването на обстоятелствата по случая.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване