09/24/14 09:58
(http://pik.bg)

Само в ПИК! Първанов пи кафе в центъра на Габрово с Кирил Добрев

Само в ПИК! Първанов пи кафе в центъра на Габрово с Кирил Добрев

Идеологът на АБВ Георги Първанов пи кафе с водача на червената листа Кирил Добрев в Габрово, видя ПИК. И предложилфеърплей между щабовете на АБВ и БСП в региона, защото с появата си в Габрово Добрев буквално помел крехката подкрепа за президентската партия. Заедно с Добрев била и сестра му Мариана, която дълги години бе дясната ръка на Първанов по време на президентските му мандати.

 Сега обаче Мариана работела активно по кампанията на Добрев и БСП в региона. Срещата между бившите съпартийци се случила преди дни в тузарско кафене в центъра на Габрово. Първанов изобщо не се е крил, че разговаря с Добрев, тъй като малко преди това напуснал огорчен сбирка на АБВ в близкия хотел. На нея трябвало да присъстват над 60 души по предварителен план. Но партийното събитие на АБВ било уважено от десетина габровци. Клиенти от съседните маси останали сащисани от факта, че бившият президент изкарал близо час в компанията на социалист №1 в Габрово. 

Но пък коментарите били, че водачът на АБВ в града е известен само като съученик на Румен Петков. Добрев платил сметката в кафенето, защото "Първанов бил на негов терен"."На избори второ място няма", отсякъл социалистът. И далда се разбере,че се бори за всеки глас. "Верно си като акула в аквариум", казал с типичната си усмивкана Добрев бившият президент. Цветистия прякор „акулата” бе лепнат на Добрев още в първите дни на кампанията в Габрово.

От останалите щабове в града алармирали централите си, че им трябва помощ от София заради тандема „Мариана-Киро”. Кафето Добрев-Първанов подпалило „Позитано” 20 почти толкова,колкото прословутото кафе Местан-Борисов в Кърджали. Самият Михаил Миков обаче дал да се разбере,че не е време за вътрешно-партийни интриги. Червените в Габрово и в Севлиево пък поздравили Добрев за това, че не е подминал Първанов, а е седнал с него на една маса. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване