09/25/14 10:44
(http://pik.bg)

Извънредно! Цистерна с петрол се обърна край Несебър, има опасност от взрив (снимки)

Извънредно! Цистерна с петрол се обърна край Несебър, има опасност от взрив (снимки)

30-тонна цистерна с петрол се обърна на ул. „Николай Лъсков” в несебърското с. Тънково, предаде Флагман.бг.

Молдовският камион е попаднал в изкопите на строящата се канализационна мрежа в селото. Жителите на селото са в паника, страхуват се, че цистерната може да избухне всеки момент.

Камионът се е наклонил и е на път да се преобърне, той е пълен до горе с петрол. Шофьорът на камиона е молдовски гражданин. Той разказа, че е минавал по обходния път за Каблешково. Табела край Слънчев бряг обаче го заблудила и го пратила в Тънково, а не към Каблешково. В селото нямало никакви обозначения, било тъмно и молдовецът подкарал цистерната по улиците. На ул. „Николай Лъсков” обаче камионът попаднал в насипаните камъни, които не удържали натиска и той потънал, в момента е на косъм да се обърне.


Камионът е на косъм да се обърне


„Какъв е този дренаж и как се ремонтира в България, че не може да издържи да мине по-тежък камион. Ако бяха положили асфалт, той щеше да пропадне по същия начин, когато мине първият по-сериозен натиск”, недоумява молдовският шофьор.

Представител на строителната фирма, разкопала Тънково, в момента е край цистерната и се кара на шофьора за това, че е влязъл в селото. Очаква се кран да дойде до няколко часа и да извади камиона от релсите, в които е попаднал.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване