09/25/14 23:13
(http://pik.bg)

Родителите на удавената полякиня Йоана отказаха да разпознаят трупа

Родителите на удавената полякиня Йоана отказаха да разпознаят трупа

Родителите на изчезналата през нощта на 6 срещу 7 септември в Златни пясъци Йоана - Гражина и Станимир Станик, научиха страшната вест, че детето им е загинало в морето, съобщи "168 часа".

ДНК експертиза потвърди, че тялото, изхвърлено от вълните, е на 22-годишната полякиня, която онази нощ потъва вдън земя заедно със сънародника си Максимилиан.

"Светът ни се срина. Получихме обаждане от България, че дъщеря ни е изчезнала. Подкосиха ми се краката", проплаква Гражина, цитирана от "168 часа". "Аз дори нямам сили да плача", допълва бащата. Двамата научават, че намереното преди дни тяло край Царево е на детето им. Причината за смъртта е удавяне, сочи експертизата.

На майката и бащата са прледоставени снимки от изплувалото тяло, за да се опитат зда разпознаят дъщеря си.

"Категорично отказахме, нямаме сили да гледаме тези снимки. Искаме да запомним детето си красиво и щастливо. Такова, каквото го изпратихме в България. Не вярваме, че просто се е удавила в морето. Чакаме с нетърпение тялото", споделят пред полски журналисти покрусените родители.

"Даже и сега не губя надежда, че Йоанна ще бъде намерена жива и здрава", реди през сълзи Гражина. С ума си знам, че тя е мъртва, но със сърцето си съм сигурна, че просто е избягала от приятеля си и скоро ще се върне при нас", допълва майката.

На родителите е съобщено, че Йоана и Макс са пили доста алкохол преди да се отправят към морето, което ги посрещнало с големи вълни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване