09/26/14 16:05
(http://pik.bg)

Варненецът, заклал леля си вчера, е настанен в психиатрична клиника

Варненецът, заклал леля си вчера, е настанен в психиатрична клиника

Сунел, който вчера уби с нож леля си във Варна и се предаде, страда от психическо заболяване, пише "24 часа".

31-годишният програмист вероятно е изпаднал в криза и е наръгал няколко пъти леля си, без да разбира какво прави. Веднага след като 63-годишната жена пада мъртва, той осъзнава какво е станало и звънва на приятел, за да му съобщи за трагедията. И да го помоли да се обади в полицията.

Приятелят изпълнява заръката и отива в апартамента на бул. "Владислав" 38 в суперцентъра на Варна, за да изчакат двамата полицията. Близки на семейството на младия мъж предполагат, че той не си е взел лекарствата.
"Чакаме да излезе психична ескпертиза на мъжа, който уби леля си, едва тогава ще можем да кажем какви мерки ще вземем по казуса", каза говорителят на Окръжна прокуратура във Варна Радослав Лазаров. По късно на закрито заседание Окръжният съд реши Сунел да бъде настанен в психиатрично заведение за изследване. Всички разпитани свидетели са потвърдили, че Сони има психично заболяване. Служебните адвокати също са категорични, че в момента на убийството той не е осъзнавал какво върши.

Сони работел вкъщи като компютърен специалист, създавал различни програми. Когато не бил добре, изпадал в ярост и леля му страдала най-много заради заболяването му. Тя искала да му помогне и често се отбивала в апартамента на родителите му Джемал и Семиха Махмуд. Преди седмица бащата и майката решили да отидат на екскурзия в Италия и Испания и поверили сина си отново на 63-годишната леля.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване