09/26/14 19:00
(http://pik.bg)

Възход и падение! Беднякът милионер се записа в бюрото по труда, чака място за метач

Възход и падение! Беднякът милионер се записа в бюрото по труда, чака място за метач

Беднякът милионер от Пловдив Милен Паунчев се е записал вчера в бюрото по труда и чака да се освободи място за метач.. "Нямам никакви приходи от никъде. А скоро ще бъда и без покрив над главата", призна младежът пред репортер на TrafficNews.bg.

По-рано днес той заяви, че обмисля самоубийство

Вчера той е бил посетен от съдия изпълнител, който го е предупредил, че до 3 октомври трябва да напусне фамилната си къща в "Остромила". За двуетажната къща предстои съдебно дело и тя ще бъде запорирана до приключването му. Паунчев, който има нотариален акт за сградата, я е продал на свой познат, за да я спаси. В същото време обаче, купувачите, които са закупили терен от 17 декара около къщата, също имат претенции към нея. Какъв ще е изходът, ще реши съдът. Паунчев признава, че няма никакви средства, за да си позволи юридическа защита и се надява единствено на държавата. Твърди, че продължава да се страхува за живота си, макар че не е получавал заплахи през последните седмици.

"Само един от групата, която ме измамиха дойде и твърдеше, че му дължа 7 000 лева за някаква кола. Каза, че пак ще се върне. Но аз не дължа пари на никого. На мен ми откраднаха пари за 6 милиона", категоричен е пловдивчанинът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване