09/26/14 16:10
(http://pik.bg)

Приключи протестът на служителите от "Топлофикация-Бургас"

Приключи протестът на служителите от "Топлофикация-Бургас"

Приключи протестът на служителите от "Топлофикация-Бургас". В него са се включили около 40 души, каза за Радио „Фокус” Минко Димитров от синдиката в дружеството.

Това са едночасови символични протести и са срещу неадекватното управление на сектор „енергетика“. Димитров каза, че са получили съобщение от Националната федерация на енергетиците по повод провела се среща в МИЕ със зам.-министъра Антон Павлов, с представители на предприятия, които са ощетени от НЕК, както и синдикатите. На нея е решено другата седмица да се насрочи среща с ДКЕВР, НЕК, ИСО, Булгаргаз, на която ще бъдат набелязани мерки за справяне с наболелия проблем.

"Ще ги изчакаме вероятно до другата сряда, за да видим какви решения ще вземат, дали ще ни удовлетворят и тогава ще решим какво да правим. Обмисляме да протестираме по-организирано с "Топлофикация"-Русе, Топлофикация-Бургас, Топлофикация-Сливен, Топлофикация- Перник и други", каза още Димитров. На въпрос - ще протестират ли в София Димитров каза, че с оглед на предстоящите избори не е много желателно да има стачки и митинги. Към момента няма окончателно решение за това какво ще правят.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване