09/27/14 09:06
(http://www.klassa.bg/)

Билетите за „Реал” свършиха за 15 минути

 Истерията за билети за мача на "Лудогорец" с "Реал" (Мадрид) в Шампионската лига в сряда доведе до изкупуването им само за 15 минути. Пропуските бяха пуснати в продажба в 10 часа вчера сутринта, а опашките се извиха от ранни зори. Още в 10 и 15 останалите около 5000 билета бяха изкупени и касите затворени. „Имаше над 500 човека сутринта, аз бях около 150-ти. Най-много 100 души си взеха билет. Някои хора взимаха по 30 или по 50 билета. Отвориха в 10 часа, а в 10,15 вече нямаше никой”, заяви един от чакащите пред Нова тв. По-късно от „Лудогорец” официално съобщиха, че

 

в мрежата са останали само ВИП билети от 350 лева

 

за ложите, както и такива от 750 лева за трите домакински мача на тима в Шампионската лига.

 

В същото време от Столичната община обявиха временната организация на движение и паркиране в около стадион „Васил Левски” Забранява се влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства зад сектор Г от 18 часа в неделя до приключването на мача. От понеделник в 18 часа се забранява същото и зад сектор Б. В 7 часа на 1 октомври се забранява движението и престоят на автомобили в целия район около стадиона. Линиите на градския транспорт ще се движат с удължено работно време. С удължено работно време до 1 часа на 2 октомври ще се движи и метрото.

 

Европейският шампион „Реал” ще заложи на капитана си Икер Касияс в днешния мач от Примера дивисион с „Виляреал”, съобщават испанските медии. Наставникът на "белите"

 

отново гласува доверие на Касияс

 

след като го остави на пейката при победата (5:1) над „Елче”. Според испанския "Марка" Анчелоти ще заложи на ветерана и за битката с „Лудогорец” в сряда, тъй като все още го възприема като номер 1 на поста. Местните медии се обединяват около тезата, че мачът с „Елче” е бил просто проверка на новия страж Кейлор Навас, в която той е показал, че може да му се има доверие. Въпреки всичко пренебрегваният през миналия сезон

 

Касияс е далеч по-опитен от дебютанта в Примера и Шампионската лига Навас и именно той трябва да защитава вратата, коментират в Испания. "Ел Мундо Депортиво" обаче съзря странна схема на бъдещите ротации на вратарите в „Реал”. Според нея, Касияс ще пази в гостуванията, а Навас при домакинствата. С това Анчелоти няма да се лиши от нито един от двамата, но ще избегне грозните освирквания към Касияс от началото на сезона. Само преди ден в Испания твърдяха, че на „Васил Левски” най-вероятно на вратата ще бъде Кейлор Навас, тъй като Анчелоти не бил доволен от представянето на Касияс в досегашните мачове на „Реал” (Мадрид).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване