09/28/14 14:55
(http://pik.bg)

Вижте кои столични квартали остават без вода във вторник

Вижте кои столични квартали остават без вода във вторник

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. На 30 септември 2014 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калина” с. Горни Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Калина” 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калина” до църквата.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември 2014 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 22 с. Обеля, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 4, ул. 25, ул. 24, ул. 21 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 4 ъгъла с ул. 23.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември 2014 г. (вторник), във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод на ул. „София” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване