09/28/14 12:02
(http://pik.bg)

Във Видин стягат протест срещу разбитите улици

Във Видин стягат протест срещу разбитите улици

Граждански движения готвят протест срещу лошото състояние на улиците във Видин. Жителите на крайдунавския град ще изразят недоволството си на 11 октомври.   

„Улиците са разкопани, хората са принудени да газят в прах и кал, а най-лошото е, че никой не знае докога ще продължи това положение. Различни слухове се носят за това, че парите са свършили и всичко ще остане така, както е в момента - разкопано и занемарено. До кога ще търпим това безобразие?”, пише в призива на движенията ''Аз обичам Видин'', „ДНЕС'' и ''Видин''. Автомобилният протест е насрочен за 11 октомври /събота/ 2014 г.от 11 ч. с начален маршрут магазин ''Технополис'' на бул.''Панония'', пише "Конкурент".

„Каним всички видинчани, автобусните превозвачи, мото клубовете и таксиметрови шофьори да се присъединят към нас! Видинчани, не проспивайте живота си за пореден път! Да кажем СТОП! Кой Ви плаща ремонта на колите Ви?”, пишат още организаторите.

Те допълват, че същия ден ще поискат и среща с временния кмет Д. Дилов и инж. на фирмата-изпълнител да обяснят на видинските граждани, защо се стигна до това безобразие и до кога? Има ли виновни по веригата и КОИ са те?

„Ще искаме среща от 13 ч. в залата на общинския съвет във Видин!

Да покажем гражданската си позиция!”, категорични са гражданските движения.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване