10/03/14 11:00
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: Страната има нужда от експертно правителство

Валери Симеонов: Страната има нужда от експертно правителство

Патриотичният фронт ще има стабилизираща роля в следващото Народно събрание. Това каза в сутрешния блок „Добро утро, България“ на радио "Фокус" съпредседателят на коалиция „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов. По думите му, това е партията, която ще даде стабилност на парламента.

„Ще започнем с обединяването на общите приоритети на държавата – това са 10 главни задачи, около които ще търсим съгласие и с останалите партии. Трябва да се обединим най-вече около изваждането на България от кризата, в която се намира и съставянето на програмно правителство, което да се води от приоритетите на Патриотичния фронт“, смята Симеонов.

Той каза още, че страната се нуждае от експертно правителство и „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО“ ще се стреми към това. Симеонов допълни, че очаква, че България ще навлезе в нова политическа фаза след изборите на 5 октомври.

„Новата политическа атмосфера ще бъде зададена от Патриотичния фронт. Политическият живот има шанс да бъде оздравен, защото когато в Парламента има хора, които мислят за родината си, обстановката е различна“, допълни Валери Симеонов.
По думите му, партията няма да участва в политически боричкания и компроматни войни, а ще следва принципите си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване