10/05/14 13:03
(http://pik.bg)

Водачът на ГЕРБ в Бургас Ивелина Василева избра стабилна България, дъщеря й Василена гласува за първи път

Водачът на ГЕРБ в Бургас Ивелина Василева избра стабилна България, дъщеря й Василена гласува за първи път

Водачът на ГЕРБ в Бургас Ивелина Василева призова за висока активност в изборния ден. Тя гласува в
ГПНЕ „Гьоте“, заедно с дъщеря й Василена, която тази година навърши 18 г. И за първи път пусна бюлетина, предава "Флагман".

„Гласувах за стабилна България, за  това - динамичното развитие на Бургас да продължи, за демокрацията. България да продължи пътя си на европейско развитие. Много се радвам, че моята дъщеря за първи път упражни правото си на глас. Щастлива съм, че виждам много млади хора, които осъзнават, че упражнявайки правото си на глас, избират бъдещето на страната ни. Призовавам за висока изборна активност и се надявам, че всеки един разумен български гражданин осъзнава важността на това“, каза Ивелина Василева.

Дъщерята на Ивелина Василева - Василена, гласува за първи път днес


Областният лидер на ГЕРБ и кандидат-депутат Димитър Бойчев гласува в Несебър, където живее със семейството си.
„Гласувах за стабилно управление и отговорност в политиката, които да гарантират европейското развитие на България. Гласувах да няма повече пречки за растежа на Бургаска област, където живеят и учат децата ни. Днес всеки глас е важен за демокрацията в страната и се надявам хората да бъдат активни в изборния ден”, каза областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване