10/05/14 10:59
(http://pik.bg)

Грандиозен скандал в ефир: Колтуклиева към Михнева: Ще те съдя!

Грандиозен скандал в ефир: Колтуклиева към Михнева: Ще те съдя!

Скандал в студиото на "Добро утро, България!" между журналистките Маргарита Михнева и Соня Колтуклиева.

Повод за разправията стана въпрос на Михнева: "Вярно ли е, че името на Колтуклиева фигурира в списъка на главния прокурор, който той огласи публично – че много бизнесмени, журналисти и политици са взимали пари на ръка от КТБ?"

Колтуклиева, която минути по-рано беше приключила участието си в коментарното студио, се върна и заяви: "Ти си клеветничка! Никога не съм взимала една стотинка на ръка от КТБ. Аз не защитавам Цветан Василев, а хората, които пострадаха от ситуацията.

Това ви изнася да говорите – на тебе и на главния прокурор. Защото вие рекетирате и плашите журналисти като мен, които искат да кажат истината за КТБ. Това, което го има в списъка на КТБ, го знаеш ти, защото си му доверено лице", изстреля разярената Колтуклиева.

Може би получавам пари от Главната прокуратура – на свой ред попита Михнева.

Колтуклиева заяви, че още утре ще напише писмо до Брюксел и до Висшия съдебен съвет, защото: "Ти, в комплект с главния прокурор, разнасяте лъжи и искате да ми затворите устата, но няма да стане", допълни бясната Колтуклиева.

"И ще те съдя тебе и всеки, който каже – и главния прокурор. Защото той да не е Бог! Не те ли е срам – клеветница!" – тросна се на финала засегнатата журналистка.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване