10/05/14 22:09
(http://e-vestnik.bg/)

Тъпо порно

Румен Белчев

Само ни плашат с демографската криза - размножаваме се, братя, като зайци! Е, поне ако се вярва на писаното във вестниците в навечерието на решителните политически промени в държавата!

Решаваме да разберем какво става в България днес, затова посягаме първо към “БЪЛГАРИЯ ДНЕС” и още от първата страница радостно отбелязваме, че мераците български винаги са на първа линия - “Николета тича без сутиен под дъжда”!

Да не се чувстват пренебрегнати милите дами се грижи пък най-тиражният всекидневник “ТЕЛЕГРАФ” - той пък прославя прословутата българска сила мъжка - “Крадец троши с пенис прозореца на баба”. Бяхме чували за всякакви инструменти за разбиване на врати и прозорци, но тоя наистина е принос в световното взломаджийство!

За неверниците има и снимка. На строшения джам, разбира се, вие какво си помислихте, това е сериозен семеен вестник!

Историята също подлежи на порнофикация - криминален случай с пиян пенсионер, който стрелял по комшиите, защото му вдигали шум, е хептен научно обяснен от “БЪЛГАРИЯ ДНЕС” - “Каменен пенис пощурил стрелеца от Бузовград”!

Става дума не за друго, а за “Родния Стоунхендж”! Скално образувание, наподобяващо онова, за което става дума в заглавието, е набедено за “светилище от късния енеолит, за което се смята, че е Врата към отвъдното”… Очевидно вратата пропуска и в двете посоки, защото при равноденствие хората в околността се изнервяли и започвали да се стрелят - явно зли сили нахлуват отвъд!

За да не си помислим, че порното владее само масовата, наричана кой знае защо жълта, преса, поглеждаме и в “ТРУД”, за да научим, че “Дупето на Лопес разтърси мрежата”! Има и снимка на въпросното притежание на Дженифър Лопес, облечено в мрежест чорапогащник - за любителите на такива пейзажи.

“24 ЧАСА” залага на общата култура на читателите, които би трябвало да знаят кой е Бил Гейтс - “Бил Гейтс дал 200 000 за суперпрезерватив”. Иванчо от вица би рекъл, че скъпичко му е излязло, но за разочарование на маниаците, от текста става ясно, че милиардерът се бил изръсил за разработката на съоръжение, “чиято цел е подобряването на живота на най-бедните хора в света”…

Още по-висш пилотаж в заобикалящото ни порно извършват родните букмейкъри - след като предвижданията на резултатите от родните мачове вече не могат да затруднят никого, те са се видели в чудо и приемат залози за всякакви глупости - например дали ще бъде избран председател на Върховния касационен съд или не.

“Букмейкър: Няма да изберат съдия № 1″ - предупреждава “ТРУД”. И дава полезен съвет: “Ако заложите 1 лев на този изход, ще спечелите 25 ст.” Професионализмът си е професионализъм - познаха! На другия ден Висшият съдебен съвет досади на всички с многочасово заседание по телевизията и не избра никого! Явно и там се играе черно тото!

Е, на печелившите - честито!

Тъпо порно наистина, но такъв ни бил късметът…

От блога “РазПЕЧАТосване

Публикувана на 10/05/14 22:09 http://e-vestnik.bg/21422/tapo-porno/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване