10/06/14 07:59
(http://www.klassa.bg/)

€14 000 на квадрат стигна лукс жилище във Венеция

 Обновените луксозни просторни жилища в престижните зони на Венеция се предлагат на цени от 14 000 евро за квадратен метър, съобщава OPP Connect.

 

Според брокери от местната посредническа агенция Engel&Volkers независимо от поевтиняването на апартаментите в масовите сегменти на луксозните в последните няколко години цените продължават да растат. Причината за стабилния тренд нагоре е големият интерес от страна на богати купувачи от Великобритания, Франция и Германия. С излизането на Италия от кризата се увеличава и интересът на местни купувачи към най-високия сегмент в града лагуна.

 

Най-търсените райони на Венеция за покупка на луксозно жилище са зоната около площад „Сан Марко”, кварталът на художниците Дорсодуро, а също така и Кастело. Голям интерес има и към имотите по протежение на Канале гранде и канала Джиудека.

 

През миналата година пазарът на недвижими имоти във Венеция бе един от най-силните на Апенинския полуостров, припомнят анализаторите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване