10/06/14 09:28
(http://pik.bg)

За нас това е най-тежката загуба, призна Мерджанов

За нас това е най-тежката загуба, призна Мерджанов

Факт е, че за нас това е най-тежката загуба в абсолютен брой гласове. Това обяви в сутрешния блок на Би Ти Ви говорителят на „БСП Лява България“ Атанас Мерджанов по повод вчерашните резултати от изборите. Тежка е ситуацията, тепърва ще правим своите анализи, но факт е, че реформите в БСП трябва да започнат, категоричен бе социалистът.

Ние сме готови да водим преговори, още повече, че знаем какво е състоянието на държавата, отбеляза той. Първо беше защо БСП беше в управлението, сега защо БСП не е в управлението. Това, че БСП е в слабо състояние не е добре за държавата, по думите на червения политик. Според Мерджанов това, че са се създали нови политически субекти, които са получили подкрепа, няма как да не притесни левицата.

„Гласовете на БСП отидоха освен в АБВ и Движение 21, но и при реформаторите, и при Патриотичния фронт, и при Атака“, каза той. На въпрос кой е купувал гласове сега, Атанас Мерджанов заяви: „Аз мога да кажа, че БСП не е купувало гласове на тези избори и изобщо не е купувало гласове по време на избори“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване