10/06/14 00:04
(http://pik.bg)

Лъжлива проститутка олекна с 10 бона

Лъжлива проститутка олекна с 10 бона

Проститутка отнесе 10 хил. лв. глоба за лъжлив сигнал на тел. 112, че е изнасилена.
Районният съд в Русе потвърди санкцията на сескструженичката, която обжалва наказателно постановление, съставено от полицията, пише "Труд".

Драмата се разиграла миналия септември, когато В. А. била прецакана от неплатежоспособен клиент. Тя се вбесила, че мъжът я е разкарал напразно на адрес и макар че не го обслужила, решила да го накисне за изнасилване. Проститутката набрала тел. 112 и поискала операторът да извика полиция. Сигнала потвърдила и нейна колежка, която я чакала във входа на блока.

Пристигналите полицаи не открили следи от изнасилване и издирили лъжкинята. Тя преспокойно им обяснила, че всичко е наред и дори им се извинила за безпокойството. Те обаче я санкционирали заради фалшивия сигнал, който по закон се наказва с минимум 10 000 лв.

Според справката по делото проститутката е привиквана многократно във Второ РУП, защото предлага сексуслуги на бул. "България". Пред полицаите жената разказала, че с колежка решили да избегнат актовете и глобите, които ги грозят докато хващат клиенти на пътя и се заели с обслужване по домовете. Двете пуснали обяви в интернет и започнали да забиряват клиенти.

Жриците на любовта имали схема, по която се пазели от насилие. Ако повиканата жена не излезела в точно определения час след сеанса, другата отивала да я търси на адреса.

Проститутките по пътищата край Русе се разбягаха заради глобите от 1000-1500 лв., които им налага районният съд за нетрудови доходи. Сред санкционираните има и двама травестити.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване