10/07/14 19:22
(http://pik.bg)

Бивш варненски студент заработил от дрога за Ауди и Порше Кайен

Бивш варненски студент заработил от дрога за Ауди и Порше Кайен

Варненският апелативен съд потвърди днес ареста на Красен Андреев, изловен с голямо количество наркотици от различни модели, предназначена за продажба.

28-годишният варненец беше задържан под стража  от Окръжния съд на 29 септември по оперативна информация на МВР. Бившият студент от Техническия университет, който изглежда доста невзрачно като облекло и фасон, бил окошарен на 27 септември, пише intrigi.bg

 При тараша в апартамента му в парк-хотел в курортния комплекс „Св.Константин и Елена“, били иззети кокаин, марихуана и производни на амфетамините за над 1000 лева. Полицаите намерили и 4 везни в жилището, както и голяма сума с пари в колата му.

Днес апелативният съд отряза жалбата на Красен да получи по-лека мярка.  Той е спипан при опасен рецидив с дрогата.  През 2011 година е бил наказан за същото престъпление с ефективна присъда, а има и една реабилитация по право отново за пласьорство. Тогава варненецът се разминал с условна присъда, като за първи път.  Нещо му попречило да завърши образованието си през 2010-а, макар че бил приключил в ТУ семестриално.

Постоянната адресна регистрация на Красен е в дома на родителите му, но той живее парк-хотел в Св.Св. Константин и Елена. Води се безработен, но освен че кара Ауди, си купил и Порше Кайен, за което уж родителите му теглили 17 000 лв. кредит. Друга тема е колко струва едно Порше.

Определението на Варненския апелативен съд не подлежи на обжалване.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване