10/07/14 08:30
(http://www.klassa.bg/)

ГЕРБ да си направят програма, после ще видим

 Първо важна е програмата, която ще се предложи от ГЕРБ. Второ – коя партия ще поеме мандата - смятам че това трябва да е ГЕРБ. После трябва да се види кои партии ще подкрепят ГЕРБ.

Това заяви лидерът на България без цензура Николай Бареков пред Нова телевизия.

"Трябва да се реши кой ще оглави НС, кои ще бъдат министри и кой ще е премиер. Смятам че хора като Борисов не получиха достатъчна подкрепа и не бива да бъде премиер" каза лидерът на ББЦ. Той съобщи, че тази вечер той ще пътува в Брюксел, за да консултира политическото си бъдеще.

На въпрос за негово изказване, че "Борисов има пряко участие в убийства" и че бил извършил 10 убийства, Бареков посочи, че "не бива да се лепят етикети". "Ако иска, да си ложи на дръвника главата, да си вземе гласове от реформаторите, виждам че те се разцепиха, да си вземе от патриотите и да става премиер", каза Бареков. "Аз за разлика от повечето, дето им лепят етикети, съм отишъл и съм подал сигнали", отговори той на въпрос защо е огласявал откровени лъжи. Сега е време да седнем на масата на преговорите и да видим по кои приоритети трябва да работим, добави Бареков.

Нека ГЕРБ да си излъчат група, да си направят програма, с която да управляват и тогава има 7 формации, които ще решат дали да го подкрепят, посочи лидерът на ББЦ позицията си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване