10/07/14 14:02
(http://pik.bg)

Заплата от 6590 лева предлага предприятие в Русе

Заплата от 6590 лева предлага предприятие в Русе

Заплата от по 6590 лева предлага шивашко предприятие в Русе за двама шефове, които ще отговарят за по 120 души персонал. Това показва справка в регистъра на бюрата по труда към Агенцията по заетостта.

Кандидатите за длъжността трябва да имат висше образование по мода и текстил и минимален опит от поне 5 години на подобна длъжност. Трябва да знаят два езика - английски и немски, съобщи trud.bg.

Традиционно високи заплати се предлагат на специалистите, занимаващи се с компютърен хардуер и софтуер. Например в София има свободна позиция за ръководител на ИТ проекти със заплата от 5754 лева.

Регистърът на агенцията показва още, че най-ниският доход, който се предлага за хора с висше образование, е за медицински сестри в Берковица. За четиричасов работен ден от болницата предлагат 180 лева заплата.

Към момента от общо 2724 свободни места в бюрата по труда само 615 са за хора с висше образование. Още по-малко обаче са местата за хора без никакво образование - 21, а 23 са позициите за работници без опит. Най-много работа има за среднисти - 1527.

Свободните места за пенсионери са три, най-атрактивното от които е за лекар в община Ардино със заплата 800 лева и безсрочен договор. Единствените места, които се предлагат за учащи се, са за обслужващ персонал в транспорта в Пловдив.

Обявеният за замразен проект за газопровода „Южен поток" продължава да набира кадри за бургаския си офис, показва регистърът на Агенцията по заетостта. Позициите са шест.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване