10/07/14 08:14
(http://www.klassa.bg/)

Откриват изложба „12 подвига на Путин”

 Почитателите на Владимир Путин са подготвили изложба за рождения ден на руския лидер, който днес (7октомври) навършва 62 години. Организатори на експозицията, която се нарича „12 подвига на Путин”, са негови фенове във Фейсбук.

 

„По удивителен начин може да се направи аналогия между преданията за митичния Херакъл, в които триглавият пес Цербер напомня САЩ, изтребването на Стимфалийските птици - спирането на бомбардировките в Сирия, а почистването а Авгиевите обори - борбата с корупцията”, обясняват инициаторите на изложбата, цитирани от НТВ. Мероприятието ще се проведе на експерименталната площадка „Мел Спейс” на територията на завода „Красный Октябрь”.

 

Неотдавна сайтът lookmore.to изготви списък с 16 „подвига” на Путин, сред които олимпиадата в Сочи и присъединяването на Крим към Русия.  

 

Преди дни пък стана ясно, че на рождения ден на Путин 7 октомври вероятно ще се отбелязва новият руски празник Ден на учтивите хора. Новата паметна дата ще бъде посветена на хората с военно снаряжение и без опознавателни знаци, поддържали реда по време на референдума в Крим на 16 март за присъединяване към Русия, пише в. „Известия”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване