10/08/14 08:24
(http://pik.bg)

Петър Москов скочи на Лукарски: Ако е участвал в трик, значи е лъгал, може да се разделим

Петър Москов скочи на Лукарски: Ако е участвал в трик, значи е лъгал, може да се разделим

Не е възможно да има еднолично и еднопартийно управление. Най-възможната коалиция изглежда между ГЕРБ, РБ и ПФ. Нито един народен представител от РБ няма да подкрепи правителство на малцинството на ГЕРБ. Това не е условие. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Петър Москов от Реформатоския блок.

Не е най-важното кой ще бъде министър-председател. Новото правителство трябва да има ясно разписана програма и ясни приоритети за реформи в редица структури и отрасли. Това е най-важното. Целта на РБ е да изхвърли БСП от властта и да премахне ръководните кадри на ДПС от икономическите лостове в държавата, каза той.  Москов коментира и думите на колегата си Божидар Лукарски от изборната нощ.

Тогава председателят на СДС обяви пред в-к 24 часа, че искането Бойко Борисов да не е следващия премиер, е било предизборен трик, с цел да се съберат повече гласове. Думите на Божидар Лукарски са сериозно нещо. Той дължи обяснение, наказание и санкции. Неговите думи за "трик" са недопустими.

Хората вярват, че ние носим промяната и не трябва да ги лъжем. Ако г-н Лукарски вярва в това, в което говори, пътищата ни много сериозно ще се разделят. Не говоря за разцепване. Желанието Бойко Борисов да не е премиер е част от нашата програма.

Ако г-н Лукарски е участвал в трик, това си е негов проблем. Това означава, че е лъгал по време на предизборната кампания и трябва да понесе наказанието си, категоричен беше Москов. 


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване