10/08/14 08:30
(http://pik.bg)

Собственикът на "Миджур": Защо точно преди изборите? Защо точно, когато ръководството е било там

Собственикът на "Миджур": Защо точно преди изборите? Защо точно, когато ръководството е било там

Изказвам съболезнованията си на семействата, които загубиха близки при взривовете. Това каза собственикът на взривения завод "Миджур" в Горни Лом Валери Митков пред Нова телевизия. Той заяви в прав текст, че е имало саботаж. Той завърза нова теория на конспирацията. "Защо точно преди изборите? Защо точно, когато ръководството е било там?", попита от екрана Митков.

"След проверката се оказа, че никога не е имало 800 000 мини. В момента на взрива в цяла България не е имало такъв брой противопехотни мини. Аз вървям на тези хора, съмнявам се, става въпрос за човешка грешка. Не е възможно човешка грешка да предизвика взривяването на целия цех", коментира Митков.

"Взривени са няколко междинни детонатора, които са предизвикали експлозиите. Ако избухне една мина ще загинат най-много двама-трима", предположи Валери Митков.

"Близък с Георги Първанов, колкото сте и вие", отвърна на въпроса на Диана Найденова за връзките си с бившия президент. Валери Митков изплака болката си, че синът му не е трябвало да си отиде от този свят по този начин. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване