10/08/14 13:39
(http://pik.bg)

Хасково си отдъхна - заловиха серийния крадец от София

Хасково си отдъхна - заловиха серийния крадец от София

Хасковските криминалисти задържаха крадец гастрольор от столицата, извършил няколко кражби в Хасково от 26 септември до вчера. Мъжът е криминално проявен, казаха от Областната дирекция на полицията в Хасково, отдавна е познат на органите на реда.

Той е човекът, който проникна в детската градина в центъра на града и открадна 80 лева от чантата на служителка. От кабинет в тукашно основно училище е откраднал две портмонета на 57-годишна жена с пари и лични вещи.

След това е задигнал 120 лева от портмоне в офис на държавно учреждение. Последната му кражба е на дамска чанта, в която е имало 300 лева, три флашки с важни документи и лични вещи. За тази чанта е проникнал в репетиционна зала.

Задържаният е направил пълни самопризнания, а голяма част от откраднатите вещи са иззети. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава. Най-вероятно столичанинът има и други подобни кражби, което тепърва ще се установява.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване